Pstruh v miske z ananásu

Prísady: 

3 pstruhov, 2 lyžice rastlinného oleja, 2 strúčiky cesnaku, 1 ananás, stopkový zeler, 1 lyžicu sójovej omáčky, 2,5 dl ryb. vývaru, 1 lyžičku škrobovej múčky , 1 lyžičku korenia karí, zázvor

Ananás pozdĺžne prekrojíme na polovice, dužinu vyberieme a pokrájame na kúsky. Na rezance pokrájanú vykostenú rybu obalíme v zmesi karí a škrobovej múčky a osmažíme na horúcom oleji. Na druhej panvici osmažíme pokrájaný cesnak, stopkový zeler a na kúsky pokrájanú dužinu z ananásu. Pridáme osmaženú rybu, sójovú omáčku, vývar, zázvor a na prudkom ohni prehrejeme. Zmesou naplníme misky z ananásu. Prajeme Dobrú chuť.